×

Ledig stilling

Styrer til verdens beste barnehage
Styrer til verdens beste barnehage

Et godt sted å være for liten og stor. Fine fasiliteter, høy pedagogtetthet, gode utviklingsmuligheter og solid økonomi. Nå søker vi etter den rette til å utvikle Liøya barnehage videre.

  • Eier: Ideell, foreldredrevet barnehage
  • Stilling: Styrer/ daglig leder
  • Sted: Støren i Midtre Gauldal kommune
  • Frist: 21.oktober
  • Varighet: Fast
  • Tilsetting: Etter avtale
Liøya barnehage er lokalisert på Støren i Trøndelag, 5 mil sør for Trondheim. Vi ligger i flotte omgivelser med tilgang til elva og skogen. Barnehagen har funksjonelle fine lokaler, egen gymsal, grillhytte og minibuss, samt ansatt kokke.

Vi har for tiden ca 90 barn fordelt på 3 småbarnsavdelinger, 1 avdeling for barn i alderen 2-4 år og en utvidet avdeling for de eldste. Gruppeinndelingen varierer etter hvilken alderssammensetning vi har de enkelte år.

Barnehagen skal være et godt sted å være for liten og stor. Vårt fokus er glede og mestring i samvær med andre. Vi legger stor vekt på friluftsliv, turer og et sunt og godt kosthold. Liøya barnehage har høyere pedagogtetthet enn lovens krav og de øvrige ansatte er utdannet barne-¬ og ungdomsarbeidere. Vi har både kvinner og menn i staben.

Arbeidsoppgaver:
Liøya barnehage har høye ambisjoner for barnehagen, og til stillingen søker vi en styrer som er tydelig i sitt lederskap. Vedkommende må ha evne og vilje til å videreutvikle barnehagen, ha gode samarbeidsevner og være løsningsorientert.

Styrer skal være barnehagens ansikt utad og vi vektlegger en strukturert arbeidsform, initiativ og gjennomføringsevne. Videre må vedkommende ha innsikt i økonomistyring. God muntlig og skriftlig framstillingsevne vektlegges også.

Kvalifikasjoner:
Det stilles krav om utdanning som barnehagelærer. Videreutdanning i ledelse vil være en fordel. Tidligere ledererfaringer og personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:
  • Stillingsstørrelse: 100 %
  • Tariffavtale i PBL
  • Bedriftshelsetjeneste
Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte styreleder Aina Midthjell Reppe på tlf: 959 77 994 eller nestleder Håvard Melby på tlf: 410 08 383. Søknad kan sendes på e-post til: aina@nitr.no

90 fantastiske barn og 30 dyktige kolleger venter spent på å høre fra deg! Velkommen med søknad til stilling i det vi omtaler som verdens beste barnehage.